luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterBoli infecțioașe, pe lângă Covid-19, de care trebuie să ne ferim

Boli infecțioașe, pe lângă Covid-19, de care trebuie să ne ferim

Părinții au uitat, odată cu epidemia de coronavirus, de celelalte pericole care îi pândesc pe copiii lor. Au fost vaccinați doar 22% dintre copii.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, face apel la părinți să colaboreze cu medicii de familie pentru accelerarea vaccinării copiilor, prin Programul național de vaccinare.

Ministrul atrage atenția asupra pericolelor de care oamenii pare că au uitat odată cu pandemia de covid-19 și susține că oamenii ar trebui să se apere în fața amenințărilor pentru care există soluții:

„Există o serie de boli infecțioase pentru care există soluții eficiente de prevenire, spre deosebire de infecția cu SARS-CoV-2, și este important să le utilizăm pentru a asigura sănătatea copiilor noștri”, a spus acesta, potrivit comunicatului transmis de Ministerul Sănătății.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE