marți, 24 mai 2022
AcasăNewsletterBolnavi de mazilită: O artistă s-a refugiat de preaviz în concediu medical,...

Bolnavi de mazilită: O artistă s-a refugiat de preaviz în concediu medical, dar ţine „cântări” pe Facebook

Vestea că organigrama Ansamblului Profesionist Crişana s-a subţiat, ca la toate instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean Bihor, i-a „băgat în boală” pe artişti.

Bihorel a aflat că zece solişti şi instrumentişti au intrat în concediu medical de îndată ce au primit preavizul pentru deciziile de concediere, aşa că nu pot fi daţi afară.

O mare parte dintre „pacienţi” s-au înscris şi la concursurile pentru posturile păstrate în organigramă dar, previzibil, n-au participat.

Concediile medicale nu i-au oprit, însă, pe artişti să guste din plăcerile celebrităţii. Într-una din serile trecute, solista Simona Costin, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară, a intrat live pe Facebook cu fanii ei, ca să le spună cât de dor îi este să fie pe scenă, ba chiar să le cânte câte o strofă din melodiile cerute.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE