miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterBolnavii de Covid-19 internați la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, împiedicați să...

Bolnavii de Covid-19 internați la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, împiedicați să voteze

Bolnavii de Covid-19, internați la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, riscă să nu poată vota astăzi. Membrii secției de votare, la care este arondată unitatea sanitară, au refuzat să se deplaseze cu urna mobilă.

Ar fi vorba despre peste 30 de solicitări făcute de pacienți.

„Au refuzat membrii secției să se deplaseze cu urna mobila, a fost întocmit un proces verbal constatator și vedem ce se va întâmpla”, a explicat, pentru Express de Banat, Mihaela Roibu, reprezentant Bej Timiș.

Vă reamintim că și la alegerile locale din acest an au fost refuzate cererile unor persoane aflate în izolare la domiciliu, după ce au fost diagnosticate cu noua boală respiratorie. Cu această situație s-a confruntat și fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra. De teamă că vor contacta SARS-CoV-2, membrii secției nu s-au deplasat la domiciliu său cu urna mobilă. Într-un final situația s-a rezolvat.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE