joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterBombă la decontări: AUR a cheltuit 2.000 de euro și a scos...

Bombă la decontări: AUR a cheltuit 2.000 de euro și a scos 3 parlamentari la Iași

USR-PLUS a bătut PNL cheltuind de șase ori mai puțini bani. PMP a scos la bătaie 725.000 de lei și n-a intrat în Parlament. Suma e imensă raportată la scorul pe care îl avea în sondaje: în jur de 5%. Toți banii au fost recuperați de la bugetul de stat

La fel ca la alegerile locale, PNL a adunat și a cheltuit cei mai mulți bani la Iași la alegerile parlamentare din decembrie. Topul este completat, în ordine, de PSD, PMP, USR-PLUS, Pro România, AUR. Banii nu au însemnat și succesul: la vot, clasamentul a fost PSD, PNL, USR-PLUS, AUR, PMP, Pro România.

PNL Iași a cheltuit 1,84 milioane, filiala social-democraților a pus la bătaie 1,24 milioane lei, PMP a plecat la „bătaie” cu 730.000 de lei iar USR-PLUS, 290.000 de lei.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE