BOTOȘANI – Şantaj sexual la 70 de ani

Data:

Un bărbat de 70 de ani va răspunde în instanţă, după ce a şantajat sexual o minoră şi a încercat să o stoarcă de bani.

Un septuagenar care a profitat de o minoră și a întreținut acte sexuale cu ea, după care a șantajat-o, va ajunge în fața instanței de judecată.

Invocând o serie de afecțiuni medicale, bărbatul a cerut să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii, doar că acesta a fost respins de instanțele de judecată, motivat de faptul că pedeapsa stabilită este prea mică în raport cu gravitatea faptelor comise. Prin urmare, dosarul se întoarce la procurori, iar septuagenarul Vasile B. va fi trimis în boxa acuzaților.

Dincolo de faptele reprobabile comise de bărbat, cazul a scos la iveală povestea tulburătoare a victimei, o adolescentă de numai 17 ani, care timp de câțiva ani a trăit un coșmar, după o sarcină nedorită.

Telenovelă cu final neaşteptat

Cazul nu a fost făcut public până acum de anchetatori, având în vedere faptul că la mijloc a fost vorba de o minoră. Povestea a început prin 2015, când fata a acceptat să întrețină raporturi sexuale, dar a rămas însărcinată și i-a povestit mamei.

Pentru că tatăl fetei era violent, nimeni nu i-a povestit despre cele întâmplate, însă mama și fiica au mers la concubina septuagenarului, care sunt vecini, cu rugămintea de a o ajuta pe minoră să nască într-o altă localitate din țară, fără știrea tatălui. Așa se face că fata și mama ei au ajuns într-un județ din sudul țării, la fiica concubinei septuagenarului.

Pe 28 noiembrie 2016, fata a adus pe lume un băiat, care a fost înregistrat în evidențe cu paternitate necunoscută. Ulterior, mama, fiica și bebelușul ar fi ajuns la o familie, care s-a oferit să-i găzduiască pe toți, însă după sărbătorile de iarnă din 2016, mama minoră a plecat la domiciliu și nu s-a mai întors, titrează MONITORUL DE BOTOȘANI.

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu rămâne în funcție

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu rămâne în funcție....

Soția procurorului general, detașată încă 3 ani la CSM

Soția procurorului general va continua să fie detașată la...

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, din Autostrada Transilvania, vor începe abia anul viitor | Bihoreanul

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, de 28,55 kilometri,...

Peste 85 de edituri, la Târgul de Carte Gaudeamus din Cluj-Napoca | Monitorul de Cluj

Cel mai mare târg de carte din Transilvania, Târgul...