BOTOȘANI – Tineri reținuți de Anul Nou după o crimă sângeroasă (video)

Data:

Bărbatul găsit mort aproape de casă, la Tudora, a fost ucis cu sălbăticie de doi tineri.

Acest fapt a fost descoperit de polițiști după o zi întreagă de cercetări și anchete încrucișate, care au găsit și autorii.

La data de 30 decembrie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani, din comuna Tudora a fost găsit decedat pe drumul public din aceeași localitate.

În urma primelor verificări a fost dispusă efectuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, ulterior cercetările fiind declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. “Continuarea cercetărilor a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv, doi tineri de 22 și respectiv 28 de ani, ambii din localitatea Tudora, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Din verificări a reieșit faptul că în seara de 30 decembrie 2021, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit- o cu palma în zona feței, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local.

Ulterior, cei doi tineri ar fi urmărit victima pe drumul spre locuință, și, ajungând-o din urmă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect din lemn si apoi cu picioarele, în zona capului.

Aceștia vor fi prezentați în cursul zilei de astăzi în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce au petrecut noaptea dintre ani în arestul Poliției. Amănunte, în MONITORUL DE BOTOȘANI.

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related