joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterBraconier căutat de poliţiştii din Bihor: A împuşcat o căprioară direct din...

Braconier căutat de poliţiştii din Bihor: A împuşcat o căprioară direct din maşină și a fugit (FOTO)

Un braconier, care în seara de 30 decembrie a împuşcat o căprioară lângă Beiuş, este căutat de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Cazul a fost semnalat prin 112 de un martor care a surprins incidentul pe drumul comunal dintre localităţile Livada Beiuşului şi Talpe, ambele în comuna Drăgăneşti.

Incidentul s-a produs miercuri seară, după lăsarea întunericului, pe drumul comunal 228, iar focul asupra căprioarei s-a tras dintr-o maşină, susţin sursele BIHOREANULUI. Vânatul nu a mai fost, însă, recuperat de braconierul care a văzut o maşină oprind în spate, motiv pentru care a demarat în trombă şi a dispărut spre localitatea Săliştea de Beiuş.

Martorul a coborât, ca să vadă înspre ce s-a tras, iar în momentul în care a găsit căprioara împuşcată a sunat imediat la Poliţie.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE