luni, 29 noiembrie 2021
AcasăFără categorieBrașov: Al doilea centru de vaccinare deschis în valul 4 al pandemiei

Brașov: Al doilea centru de vaccinare deschis în valul 4 al pandemiei

Vineri dimineață, la ora 8.00, s-a redeschis centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor, amenajat de Primăria Brașov.

Vaccinare în 7 centre

„Sala Sporturilor are trei fluxuri de vaccinare și asigură oricare dintre cele 4 vaccinuri aprobate în România: Pfizer, Johnson&Johnson, Moderna și cu AstraZeneca. Programul de funcționare al centrului este zilnic, între orele 8.00 – 20.00. Doritorii pot veni pentru vaccinare fie cu programare, (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login), fie doar cu buletinul, fără programare. Este cel de-al doilea centru de vaccinare deschis de Primăria Brașov în valul al 4-lea al epidemiei, după cel de la Căminul pentru persoane Vârstinice din Noua, care funcționează cu patru fluxuri”, precizeză Primăria Brașov.

În acest moment, în municipiul Brașov sunt funcționale 7 centre de vaccinare: Regina Maria – Policlinica Centrul Civic, Centrul Medical de Vest, Policlinica de Diagnostic Rapid Medlife, Spitalul Militar de Urgență Regina Maria, Căminul pentru persoane vârstnice, Sala Sporturilor și Centrul Medical MEDO.Detalii despre campania de vaccinare, pe https://covid19.brasovcity.ro/.

Foto: Centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor Brașov – FB Primăria Brașov

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE