miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăRețeaBRAT cere sprijin guvernamental pentru presa de calitate, grav afectată de criza...

BRAT cere sprijin guvernamental pentru presa de calitate, grav afectată de criza coronavirusului – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Printre măsurile propuse de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) se numără includerea companiilor care editează site-uri, ziare sau reviste pe lista celor ce pot beneficia de exceptare de la plata sau amânarea taxelor și impozitelor, sprijin de stat, utilizarea site-urilor și ziarelor în realizarea comunicărilor oficiale ale autorităților, includerea activităților realizate de editori în sprijinul informării publicului în categoria serviciilor esențiale.

Știrile,…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE