O braziliancă voia să intre în România cu 1 kg de cocaină ÎN STOMAC

Data:

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră „Henry Coandă” au oprit, pentru control, pe Aeroportul Otopeni, o femeie, în vârstă de 47 de ani, de cetățenie braziliană, după ce călătorise pe ruta Sao Paolo – Zurich – București.

În urma examinării acesteia cu aparatul cu raze X, s-a constatat că, în interiorul abdomenului, avea corpuri străine, fapt pentru care s-a dispus, de către procurorul de caz, efectuarea unei examinări fizice la un spital din București.

După internare și aplicarea procedurilor medicale, au fost indisponibilizate 30 de capsule, cu pastă de cocaină, în greutate totală de aproximativ 1 kilogram.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 2 telefoane mobile, 2 cartele sim, 500 de euro și 300 de dolari.Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, continuă cercetările pentru stabilirea adevărului juridic, a anunțat CORPUL NAȚIONAL AL POLIȚIȘTILOR.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related