Bucureștiul pus pe lista neagră a Moscovei | Aktual24

Data:

spot_img

Bucureștiul pus pe lista neagră a Moscovei. Cel puțin așa reiese din spusele lui Vladimir Soloviov, jurnalistul Kremlinului sau „Goebblesul lui Putin”.

Dezbatere halucinanta la Russia 1 TV, principalul post de televiziune de la Moscova, post finanțat de guvern. Vladimir Soloviov a declarat că Bucurestiul ar trebui „distrus” înaintea Parisului.

Marile orașe europene se află în vizorul Rusiei

„Nu mă pot decide intre Paris și Marsilia. București, desigur, apoi Paris, Marsilia, Lyon. Lyon este un oraș frumos, este și un festival al focului acolo.

Și în Germania ce să distrugem? Hamburg, desigur. Sau poate Munchen? Poate că ar trebui să face, un sondaj, care orașe nu se tem să le piardă?”, a declarat Soloviov, într-un dialog cu invitații sai.

Principalul propagandist al Kremlinului ar vrea că Bucurestiul să fie distrus înaintea Parisului pic.twitter.com/tupIunT28D

Jurnalist pe bani grei

Unul dintre cei mai împătimiți suporteri și propagandiști ai regimului de la Kremlin, Vladimir Soloviov, supranumit „Goebbelsul lui Puțin”, a primit în 2023 și în prima luna din 2024 o suma în ruble reprezentând echivalentul a 16 milioane de dolari.

Motivația oficiala a acestei „donații” o reprezintă implicarea faimosului prezentator TV în „războiul informațional și ideologic contra Occidentului”, scrie Mediazona, citând o ancheta a Delfi Estonia, care a obținut acces la documente interne ale administrației Putin.

În 2024, Solovyov urma să primească echivalentul a 32 de milioane de dolari, dar în cele din urma finanțarea a rămas la același nivel, scriu jurnaliștii estoni.

Citeste si Lansare de carte și sesiune de  „Prințesele roșii” de Lavinia Betea

Bucureștiul pus pe lista neagră a Moscovei. Campanie electorală pentru Putin

Anterior, documente de la Kremlin care au făcut obiectul unor scurgeri de informații au dezvăluit că oficiali ai administrației prezidențiale promovează mai nou proiecte de filme populare și seriale TV finanțate de stat că parte a campaniei electorale a lui Puțin, în vederea alegerilor prezidențiale care vor avea loc în aceasta primăvara.

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Propagandistul rus Vladimir Soloviov a lansat un nou atac delirant la adresa europenilor | Aktual24

Propagandistul rus Vladimir Soloviov a lansat un nou atac...

Marcel Ciolacu susține că o candidatură a lui Piedone pe listele PSD pentru alegerile parlamentare se discută în partid

Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă...

“Noul” regim migratoriu de la Berlin și victoria AfD din Est | Știri din Diaspora

“Noul” regim migratoriu de la Berlin și victoria AfD...