joi, 29 iulie 2021
AcasăRețeaBugetul Spitalului Județean de Urgență Sibiu, suplimentat cu mai mult de 1.100.000...

Bugetul Spitalului Județean de Urgență Sibiu, suplimentat cu mai mult de 1.100.000 lei – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Consilierii județeni au fost convocați azi într-o ședință extraordinară de îndată pentru a aproba rectificarea bugetului local al județului Sibiu, în așa fel încât să poată fi incluse toate donațiile și sponsorizările făcute Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în vederea combaterii răspândirii SARS-COV-2.

Astfel, bugetul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost suplimentat cu suma de 1.144.200 lei din care:

  • 904.250 lei reprezintă…
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE