luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterBulai a primit "nota de plată" pentru postarea cu "familia foarte ciudată"...

Bulai a primit „nota de plată” pentru postarea cu „familia foarte ciudată” a lui Isus

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat pe deputatul USR-PLUS Iulian Bulai cu 5.000 de lei, pentru o postare publicată în decembrie 2019, pe Facebook, în care scria că Isus ar fi fost dintr-o „familie foarte ciudată”, având o „mamă surogat”şi cu „un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

CNCD afirmă că Bulai a fost reclamat pentru o „postare pe Facebook, denigratoare, ofensatoare la adresa creştinilor cu referire la sărbătoarea Crăciunului”.

„Folosirea elementelor religioase, pe care se bazează credinţa creştin – ortodoxă, folosirea unor analogii, trimiteri, comparaţii cu ‘mamă surogat’, ‘Mamă Adolescentă’, ‘fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste’, dintr-o ‘familie foarte ciudată’, ‘tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit’ duc în derizoriu preceptele, dogmele religiei. Pe aceste elemente se fundamentează credinţa creştinilor, reprezentând miracolul naşterii Mântuitorului. Textul aduce atingere demnităţii umane a creştinilor prin crearea unei atmosfere ostile, degradante şi umilitoare la adresa acestora. Statutul său de parlamentar implică o mai mare răspundere în exercitarea libertăţii de exprimare”, se arată în comunicatul CNCD.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE