Bunicul dezlănțuit atomic

Data:

Orice bunic care a trecut de 65 de ani se bucură de reușitele sale profesionale și de nepoți. Bunicul Vladimir însă are alte preocupări. A pus în alertă cele 6000 de bombe nucleare ale Rusiei pentru a ataca alte nații care nu sunt de acord cu „pohta” sa și anume crearea de state tampon pe care ulterior să le ocupe până la Berlin.

Tot în Ucraina, asediul cetății Caffa (actuala Feodosiya), în 1347, a implicat aruncarea cadavrelor unor bolnavi de ciumă în cetate. Aceste cadavre au reprezentat începutul ciumei care a ucis între 30-60% din populația Europei, între 75 și 200 de milioane . Cei care sunt dornici de detalii pot aprofunda originea ,,morții negre” aici:

Așa și bunelul Vladimir vrea să distrugă lumea în care ar trebui să trăiască cei doi nepoței ai săi prin declanșarea atacului atomic împotriva prietenilor Ucrainei și împotriva propriului popor. Bunelul Vladimir vrea distrugerea Ucrainei după modelul generalului Franco, care a distrus sistematic opoziția prin atacuri împotriva populației civile de tipul celor practicate în prezent în Ucraina de mercenari fără uniformă și chiar de armata rusă.

NATO a transmis că nu va interveni militar, indiferent de câți ucrainieni vor muri în expediția bunelului Vladimir destinată a înlătura orice discuție despre succesiunea sa în fruntea Federației Ruse. Întrebarea la care ar trebui să răspundă liderii politici din Vest este dacă sunt dispuși să intervină măcar cu aviația pe teritoriul statului ucrainian dacă bunicul Vladimir va distruge o centrală nucleară sau va lansa o bombă atomică asupra orașului Kiev.

Citește și: „Rusia a atacat centrala nucleară de la Zaporoje. Nu există pericol de radiații

Dacă bombele aruncate în orașele din Ucraina sunt surse de cancer și moarte pentru zeci de persoane, 15 cernobâluri și 6000 de hiroshime care sunt la îndemâna bunelului Vladimir vor ucide lent toți vecinii și pot să-i omoare inclusiv cei doi nepoței și cele două fiice.

Conform Bloomberg, trupele ruse vor organiza execuții publice așa cum au mai fost în Ucraina practicate de trupele SS. Armata rusă deja a reușit să ridice nivelul de radiații în zona Cernobâl și oamenii simt că bunelul Vladimir este în stare să lanseze bombe nucleare și să detoneze centrale nucleare pentru că i s-a comunicat că nimeni nu va veni să salveze Ucraina.

Experții militari ne spun că în șase săptâmâni Rusia va ocupa Ucraina și o nouă conducere prorusă va fi instalată la Kiev. Până atunci, cele 6000 de bombe nucleare pot fi lansate în orice moment dacă bunelul Vladimir are o criză de nervi.

Cele 15 centrale nucleare ale Ucrainei pot fi distruse oricând și pot să omoare lent timp de 50 de ani de acum încolo milioane de cetățeni ai statelor NATO. Bunelul Vladimir deja a dat ordin soldaților în termen luați de la sânul mamei să bombardeze cea mai mare centrală nucleară din Europa și în acest moment rachete rusești zboară pe lângă reactorul principal de la Zaporojie.

Citește și: „Să vorbim puțin despre trădare. Dragnea, Iulian Iancu, Virgil Popescu și interesele Gazprom în România”

Este suficient ca un tânar însetat de gloria sovietelor să înfigă o rachetă în complexul de lângă reactor și copiii noștri vor muri de cancer pentru că bunelul Vladimir și sclavii lui din toată lumea au vrut o Rusia ca soarele de pe cer, chiar dacă doar bunelul Vladimir și complicii lui vor trăi restul vieții în buncărul din Siberia.

Bunelul Vladimir are șanse de a deveni cel mai mare criminal din toate timpurile dacă va declanșa al treilea război mondial nuclear, cum se laudă obraznicul său ministru de externe.

Președintele Biden și NATO trebuie să traseze linia roșie care obligă la intervenție și să se conformeze, nu ca președintele Obama care a spus că armele chimice sunt o linie roșie în Siria și a permis ulterior mercenarilor ruși să îl mențină la putere pe actualul președinte ale Siriei.

Dacă un soldat rus dă foc unei centrale nucleare sau bunelul Vladimir dă cu bomba atomică, atunci avem obligația, pentru a proteja omenirea, să intervenim, măcar în sprijinul Ucrainei, prin sprijin aerian, prin dotarea flotelor române și bulgare cu nave de război americane pe sistem „lend and lease”, prin pregătirea unei intervenții terestre care să elibereze Belarusul de un criminal ca Lukashenko și Ucraina de agresiunea unui stat dispus să ne omoare pe toți, doar pentru că bunelul Vladimir vrea cu orice preț Ucraina.

Totul se reduce la o replică din seria HBO, „Cernobâl”. Unul din personajele ghiocel din sceneta de la Kremlin de recunoaștere a republicilor separatiste vine la bunelul Vladimir și îi cere permisiunea să omoare zeci de milioane sau chiar sute de milioane de oameni, inclusiv milioane de ruși. Iar bunelul Vladimir îi răspunde că toate victoriile vin inevitabil cu un cost.


YouTube video
spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cîrstoiu stop. Când șmecheria din piață nu merge și în politică

Cîrstoiu stop. Am fost convins că PSD și PNL...

Orașul cu nasul pe sus votează un golan

Toate sondajele de opinie publicate în ultima vreme arată...

Cine-l poate bate pe Nicușor Dan

Cine-l poate bate pe Nicușor Dan? Cine va deconta...

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cîrstoiu Suveică este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...