luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterBunicul unei fetiţei ucise de TIR a murit tot în accident, în...

Bunicul unei fetiţei ucise de TIR a murit tot în accident, în aceeași zonă din Iași

Nu se ştie din ce motiv, bunicul a scăpat maşina de sub control şi s-a izbit violent de un stâlp. S-a dus astfel lângă nepoţica lui, ucisă pe 8 septembrie în curtea familiei de un camion rămas fără frâne.

Nenorocirile se ţin lanţ în familia micuţei de trei ani ucise de TIR-ul scăpat de sub control pe Bucium, pe 8 septembrie. Bunicul fetiţei a murit ieri, după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp, tot în Bucium, în zona Lidl.

Astfel, la nicio lună de la accident, bunicul s-a dus la nepoţica sa, în ceruri, culmea, tot în urma unui accident rutier. Totuşi, cauza decesului o vor stabili medicii legişti, deoarece poliţiştii intuiesc faptul că bărbatului de 65 de ani i s-a făcut rău la volan, şi nu a mai putut controla autoturismul. Accidentul a avut loc în jurul orei 14, atunci când şoferul s-a izbit de un stâlp, iar el a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos din interior.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE