duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterCadrele didactice s-au săturat de şcoala online: iată problemele cu care se...

Cadrele didactice s-au săturat de şcoala online: iată problemele cu care se confruntă!

În absenţa cancelariilor, locul în care profesorii îşi împărtăşeau problemele, cadrele didactice se plâng în prezent de problemele pe care le au pe grupurile de discuţie dedicate profesiei.

Astfel, una dintre problemele semnalate recent este cea legată de evaluarea elevilor la orele online şi faptul că mulţi dintre copii invocă probleme tehnice atunci când sunt strigaţi la catalog. Cadrele didactice nu mai ştiu cum să reacţioneze în aceste cazuri, sau cum pot verifica dacă într-adevăr este vorba de o defecţiune tehnică sau dacă elevul pur şi simplu „trage chiulul”.

Pe gupurile de discuţie dedicate profesorilor şi părinţilor acest fenomen este ridicat des, mai ales că elevii au diferite dispozitive cu care se conectează la ore, de la telefoane mobile şi până la laptopuri sau desktopuri. „La fiică-mea în clasă se minte într-o veselie. Nu ştiu cum se face că majoritatea elevilor nu au microfon şi nici cameră când profesorul încearcă să îi evalueze. După ce profesorul iese de pe «meet» au cea mai performantă tehnologie. Dar ce te faci cu cei care, într-adevăr, nu au, şi cum poţi să îi identifici”, se întreabă chiar un părinte pe un astfel de grup de discuţie.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE