Cadrele medicale din Deva, cazate la un centru al spitalului « gddhd.ro

Spitalul Județean de Urgență Deva este, din noaptea de duminică spre luni, în carantină. Mai mulți medici de aici, dar și pacienți au fost diagnosticați cu COVID-19. Conducerea spitalului vrea să cumpere, rapid, mobilier pentru a dota un centru al unității medicale, recent modernizat, unde să cazeze personalul medical care vrea să-și protejeze familiile și astfel să nu mai meargă acasă. Primăria Deva a închiriat la Hotel Deva 20 de camere, exact în același…

partajează acest articol:
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.

VIDEO | Cîțu, pe șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare: “Vă garantez că nu se va mai lucra aşa de acum înainte”

Declarații susținute de premierul Florin Cîțu și de ministrul de interne, Lucian Bode, după vizita la șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare:
partajează acest articol: