joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterCai abandonaţi pe marginea drumului, în apropiere de Mioveni

Cai abandonaţi pe marginea drumului, în apropiere de Mioveni

Cinci sau şase cai au fost zăriţi, azi, abandonaţi, pe drumul care leagă Valea Mare de cartierul Făget al oraşului Mioveni.

Dl Daniel Petre, care avea drum prin zonă, a observat animalele abandonate şi a semnalat situaţia pe o reţea de socializare.

De menţionat că dintre cei cinci-şase cai, unul pare inert (fie e deja mort, fie e rănit sau slăbit), iar un altul dă semne de viaţă, dar nu se poate ridica de jos.

„… pe drumul Valea Mare către cartier Făget, pe partea dreapta a drumului, pe terenul adiacent șoselei, nu zona cu case, până în Făget dinspre Valea Mare, am zărit vreo 6 cai, din care doi culcaţi, unul pare mort, celălalt slăbit. Am câteva poze. Dacă poate ajuta cineva către cine să ne adresăm”, e mesajul dlui Petre.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE