Calvarul lui Ştefan: Scandal fără sfârşit în cazul lui Ştefan Suciu, băieţelul din Oradea pentru care s-au strâns 2,2 milioane de dolari

Data:

Viaţa unui băieţel născut în 2017 cu amiotrofie spinală de tip 1, o boală genetică incurabilă ce ucide 95% din copiii afectaţi înainte să împlinească 2 ani, atârnă de înţelepciunea propriilor părinţi, care, însă, se urăsc de moarte.

Ajutată de o asociaţie care adună bani pentru ca astfel de copii să primească o injecţie considerată salvatoare, cea mai scumpă din lume, mama lui Ştefan Suciu, a încercat să-l ducă pentru asta în străinătate. Fiindcă tatăl s-a împotrivit, invocând riscuri posibil fatale, femeia i-a intentat nu mai puţin de trei procese. Pe unul l-a pierdut definitiv, pe al doilea pe jumătate, iar al treilea are şanse să se încheie prea târziu, căci injecţia poate fi dată doar dacă pacienţii au cel mult 13 kilograme.

Ca să nu depăşească această greutate, mama înfometează copilul, susţine bărbatul, care a denunţat-o Parchetului Bihor, pentru rele tratamente aplicate minorilor. Femeia nu se lasă nici ea: pentru că medicii care tratează băieţelul au concluzionat că Zolgensma îi poate dăuna, i-a reclamat la Parchetul Bucureşti, pentru abuz.

Citește articolul complet în Bihoreanul

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...