sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterCampania de vaccinare și bătaia de joc numită organizare. Centre inexistente apar...

Campania de vaccinare și bătaia de joc numită organizare. Centre inexistente apar pe platforma Guvernului

Cine spune că la nivelul României se militează intens pentru vaccinare minte cu desăvârșire. Cum poți spune că vrei ca un număr cât mai mare de români să se vaccineze când inventezi centre, creând haos, când într-o țară de IT-iști nu ești în stare să pui la punct o platformă perfectă, când nu ai nici pe departe destule doze și, poate cel mai important, nu duci o campanie agresivă de informare privind căile prin care românii se pot înscrie la vaccinare? Ca să nu mai vorbim despre simplificarea lor…

Este incredibil cât de prost pot merge lucrurile în România! Când credem că nu se poate mai rău, apare câte ceva care să ne demonstreze contrariul. Avem un guvern care militează pentru vaccinare, un președinte și un premier care s-au vaccinat public tocmai pentru a-i încuraja pe români să le urmeze exemplul, dar nu avem centre de vaccinare deschise, nu avem doze suficiente și nu le oferim românilor nici măcar o informare corectă cu privire la modalitatea de a se înscrie. Ca să nu mai vorbim că există suficiente persoane care, chiar dacă ar ști ce pași trebuie urmați, nu au acces la internet pentru a se înscrie pe platforma Guvernului sau pentru a căuta pe Google numărul de la call-center. De fapt, de ce ne mai mirăm, când există inclusiv medici de familie care nu cunosc procedurile sau invocă faptul că platforma se mișcă prea greu și pierd prea mult timp cu înscrierea pacienților. Așa că mai bine renunță. A, și apropo de platformă… De câte ori a picat în 5 zile de la lansare?

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE