sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterCampanie electorală: Iohannis a inagurat 18 kilometri din autostrada A3

Campanie electorală: Iohannis a inagurat 18 kilometri din autostrada A3

Klaus Iohannis a participat vineri la deschiderea tronsonului Iernut – Cheţani a Autostrăzii Transilvania.

Preşedintele a declarat că este evident că infrastructura din România a rămas „mult în urmă”, pentru că nu prea s-a vrut să se dezvolte, subliniind că această paradigmă se va schimba.

„Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez iarăşi de ce s-a rămas în urmă, cred că prin jurul meu sunt oameni care ştiu cu toţii că, de fapt, nu s-a prea vrut să se dezvolte infrastructura şi acum această paradigmă s-a schimbat, acum se vrea. Vă rog să înţelegeţi bine de ce sunt eu aici astăzi.

Nu am venit pentru festivisme şi nu am venit pentru a încheia ceva, am venit pentru a da un semnal.

Am venit pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ţinem de termene şi trebuie să avansăm mult mai repede cu lucrările de infrastructură. Acest eveniment nu este un punct terminus, acest eveniment este un punct intermediar, fiindcă mai avem foarte mult de lucru în România”, a declarat Klaus Iohannis.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE