Campiona olimpică la patinaj Victoria Sinitsina, la mitingul organizat de Putin. „Absolut rușinos”, i-au reproșat fanii patinajului artistic

Data:

Printre spectatori prezenți la manifestația ogranizată de Vladimir Putin la Moscova, pentru a marca împlinirea a opt ani de la anexarea peninsulei Crimeea, se văd și mulți ruși care manifestă entuziasm și bună dispoziție, prinrtre aceștia fiind surpinsă de camere și sportiva Victoria Sinitsina, potrivit informațiilor publicate și imaginilor difuzate de presa internațională.

Unul dintre urmăritorii Victoriei Sinitsina și-a exprimat indignarea pe rețelele sociale.

”Absolut rușinos. Sunt un mare fan al patinajului artistic și e dezgustător să o văd pe Victoria Sinitsina la mitingul lui Vladimir Putin.

Nu există nicio scuză, nu ai cum să nu știi ce se întâmplă în Ucraina dacă participi la competiții internaționale și cunoști sportivi ucraineni”, a scris Chris Cooper, pe Twitter.

Patinatoarea Victoria Sinitsina, de 26 de ani, a fost medaliată cu aur în proba de patinaj artistic pe echipe în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing.

Rusoaica a câștigat și titlul mondial în proba de dans în perechi, alături de Nikita Katsalapov, în 2021, la Stockholm.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related