luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCÂMPULUNG Doi polițiști și un jandarm, la un pas să moară arși...

CÂMPULUNG Doi polițiști și un jandarm, la un pas să moară arși de vii într-o mașină de Poliție

Doi agenţi de Poliţie de la postul din Valea Mare-Pravăţ, împreună cu un subofiţer jandarm, au fost la câteva secunde de a muri arşi de vii în maşina de Poliţie cu care patrulau prin cartierul Grui din Câmpulung, în această noapte.

Maşina oamenilor legii a fost lovită puternic de o alta, iar în urma impactului autospeciala de Poliţie, o Dacia Logan a luat foc.

Şansa celor trei a fost intervenţia salutară a unui elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie din Câmpina, şi a unui localnic curajos.

Iată cum a relatat evenimentul biroul de presă al Poliţiei Argeş:

„În această seară, în jurul orei 22,30, o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, care se afla in serviciu de patrulare, la intersecția străzii Lt. col. N. Pop cu strada Ion Ticăloiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi polițiști și jandarmul din componența echipajului au rămas în interior.

Salvarea acestora a venit de la a un elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere și care, împreună cu un participant la trafic, a reușit să îi extragă din mașină.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE