miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterCând se mai face bine Poliția Română? (interviu)

Când se mai face bine Poliția Română? (interviu)

Poliția Română iese în evidență în ultima perioadă mai ales prin scandalurile în care este implicată. Dubla crimă de la Onești și torturarea a doi tineri de către nouă polițiști sunt doar cele mai recente.

Ministrul de Interne le cataloghează drept derapaje și spune că nu va accepta niciodată să se pună semnul egal între acestea și o instituție frundamentală a statului român. Jurnalista Emilia Șercan, care investighează fenomenul tezelor de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, este de părere că impostura din această instituție de învățământ a ajuns să vulnerabilizeze Poliția Română.

Poliția Română eșuează în ultimii ani în a asigura ordinea și liniștea publică și siguranța cetățeanului. Să amintim doar de ultimele cazuri răsunătoare în care a fost implicată instituția: fetele răpite și ucise la Caracalîntâlnirea dintre şefi ai Poliţiei şi interlopi, fabrica de permise false de la Suceava, luarea de ostatici de la Onești sau, cel mai recent, cazul celor 9 polițiști de la Secția 16 din capitală acuzați de turtură și lipsire de libertate în mod ilegal.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE