Când se mai face bine Poliția Română? (interviu)

Poliția Română iese în evidență în ultima perioadă mai ales prin scandalurile în care este implicată. Dubla crimă de la Onești și torturarea a doi tineri de către nouă polițiști sunt doar cele mai recente.

Ministrul de Interne le cataloghează drept derapaje și spune că nu va accepta niciodată să se pună semnul egal între acestea și o instituție frundamentală a statului român. Jurnalista Emilia Șercan, care investighează fenomenul tezelor de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, este de părere că impostura din această instituție de învățământ a ajuns să vulnerabilizeze Poliția Română.

Poliția Română eșuează în ultimii ani în a asigura ordinea și liniștea publică și siguranța cetățeanului. Să amintim doar de ultimele cazuri răsunătoare în care a fost implicată instituția: fetele răpite și ucise la Caracalîntâlnirea dintre şefi ai Poliţiei şi interlopi, fabrica de permise false de la Suceava, luarea de ostatici de la Onești sau, cel mai recent, cazul celor 9 polițiști de la Secția 16 din capitală acuzați de turtură și lipsire de libertate în mod ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.