duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCandidat la primărie, reclamat. A dus caiete într-o școală

Candidat la primărie, reclamat. A dus caiete într-o școală

Un candidat pentru funcția de primar al municipiului Petroșani urmează să fie cercetat. De polițiști și membrii biroului electoral. Totul după ce, joi dimineață, a dus la o școală din Petroșani câteva sute de caiete.

Viorel Pascu, candidat independent la Primăria municipiului Petroșani, recunoaște că a fost reclamat la poliție, inspectoratul școlar și biroul electoral. Spune că totul a plecat de la faptul că ”a scăpat porumbelul”. Adică a povestit într-o emisiune acțiunea pe care a avut-o.

„Nu am făcut nicio poză, nu am promovat acțiunea. Am fost reclamat la poliție, IȘJ Hunedoara, biroul electoral. E penibil, e jenant”, a declarat Pascu.

Candidatul la primărie recunoaște că a făcut o greșeală. Susține însă că nu a intrat în școală ci a dat plasele cu caiete și procesul-verbal paznicilor.

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE