Candidatul AUR la Primăria Constanța și-a făcut campanie cu copiii instituționalizați. A fost demarată o anchetă | Info Sud-Est

Data:

spot_img

O anchetă internă are loc la Protecția Copilului Constanța după ce candidatul partidului extremist AUR la primărie, Ovidiu Cupșa, și-a făcut campanie cu copiii instituționalizați, se arată într-un punct de vedere transmis la solicitarea Info Sud-Est. Ovidiu Cupșa este cel care a spus că oamenii depresivi n-au luat ”destulă bătaie” când erau copii și că ”bătaia e ruptă din Rai”.…

Conducerea DGASPC spune că nu a avizat vizita și nici postarea instituției pe Facebook, prin care i se mulțumea lui Cupșa pentru vizită și cărțile aduse.

Citește și: Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști

Ce le-a adus candidatul AUR copiilor instituționalizați

Candidatul AUR își adusese propria carte în mai multe exemplare, carte greoaie pentru copii, despre experiențele sale pe vremea când a condus Ceronav, o instituție-cheie pentru marinari (aflată în subordinea Ministerului Transporturilor), care organizează cursuri obligatorii de instruire și perfecționare a acestora și le eliberează documentele aferente pentru a putea naviga. 

Citește și: Prescripția CCR îi scapă și pe cei care s-au înfruptat din fonduri UE

Conducerea DGASPC Constanța spune că nu a avizat aceasta vizită

Postarea de pe Facebook a fost ștearsă ulterior, iar DGASPC Constanța a transmis pentru Info Sud-Est că aceasta nu a fost avizată, la fel cum nici vizita lui Ovidiu Cupșa nu a fost avizată.

Articolul integral, în Info Sud-Est


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related