Candidatul Ilie Sîrbu ar dori să administreze orașul cu respect pentru valorile sale « banatulazi.ro

-Domnule Ilie Sîrbu, pentru cei ce nu știu cu ce vă ocupați, dați-ne câteva date pentru cititorii noștrii, să știe cu ce să asocieze numele numneavoastră.

– Fac parte dintr-un grup de voluntari angajaţi în documentarea, protejarea şi punerea în valoare a patrimoniului cultural construit, spiritual și intelectual din Timișoara și Banat. Un grup care în luna martie, a anului 2014, s-a constitutit juridic într-o asociație sub numele de Asociația Culturală Salvați…

partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: