miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterCandidatul PNL la CJ Constanța a tăiat panglica unei școli nefuncționale, cu...

Candidatul PNL la CJ Constanța a tăiat panglica unei școli nefuncționale, cu elevi aduși de-acasă

Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, a inaugurat, luni, o școală nefuncțională, în prezența elevilor care au participat la eveniment, apoi s-au întors acasă, pentru că lucrările de construcție nu au fost finalizate până la începutul anului școlar.

Elevii l-au așteptat pe candidatul PNL cu pâine și sare. Lupu a fost deputat în perioada 2008-2016, în prezent nu are nicio funcție publică, nici măcar în partid, dar cu toate acestea a tăiat panglica împreună cu primarul, directorul școlii și doi copii care țineau banda tricoloră din ambele capete ale acesteia.

La eveniment a participat și deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, dar acesta nu a luat parte la tăierea panglicii, deși reprezenta o autoritate publică, spre deosebire de colegul său Mihai Lupu, a cărui singură calitate este cea de om de afaceri aflat în campanie electorală.

Candidatul PNL la Consiliului Județean a intrat apoi în singura clasă finalizată a școlii, împreună cu un grup de persoane, printre care și un preot, și un dascăl care nu purtau mască.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE