Candidatura preotului Ciprian Mega la alegerile prezidențiale a fost respinsă | Bihoreanul

Data:

spot_img

Candidatura preotului Ciprian Mega a fost respinsă. Preotul orădean nu va candida la Președinția României, pentru care s-a pregătit în secret, adunând peste 220.000 de semnături.

Biroul Electoral Central i-a respins dosarul de candidatură, la fel cum a procedat și în cazul altor 10 pretendenți care aspirau la funcția supremă în stat.

Biroul Electoral Central a respins, duminică, 11 dosare de candidatură din totalul de 25 înregistrate de candidați ai unor partide și candidați independenți la Președinția României.

Citește și: O echipă de cercetători de la Craiova avansează un sistem inteligent de depistare a anomaliilor congenitale. Smaranda Belciug, conferențiar: „Inovația ar aduce experiența celor mai buni doctori în orice cătun”

Candidaturile respinse sunt următoarele: Diana Șoșoacă (SOS), Miron Cozma (independent), Oana Creţu (Partidul Social Democrat Unit), Ciprian-Romeo Mega (independent), Răzvan-Nicolae Constantinescu – (Partidul Patrioţii Poporului Român), Elena Tufecciu, Gheorghe Ghelcea, independent, Ion Popa, independent, Cristina Tufănoiu, Petru Mîndru, independent, Maria Marcu.

Despre dorința de candidatură a lui Ciprian Mega s-a aflat abia duminică, preotul orădean ținând-o până atunci secretă.

Contactat atunci de BIHOREANUL, el a evitat să facă declaraţii, susţinând că aşteaptă ca dosarul său de candidatură să fie validat de Biroul Electoral Central și afirmând că s-a înscris în cursa pentru Cotroceni, ca independent, la insistenţele unor prieteni, ale căror nume nu a vrut să le facă publice.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: O experiență școlară inedită: transformarea unor texte despre Holocaust în benzi desenate

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related