CAO a pierdut primul joc de baraj « crisana.ro

Duş rece pentru campioana Ligii a IV-a Bihor în primul meci din mini-turneul de promovare în Liga a III-a. ACS CAO 1910 Oradea a fost învinsă, ieri, la Zalău, cu 1-3 (0-1) de CSM Satu Mare, înfrângere care-i reduce considerabil şansele de a mai spera la eşalonul superior.

Sătmărenii, care au remizat (0-0) în primul joc, cu Someşul Dej, au deschis repede seria golurilor prin Vădan (6), continuată apoi de Scwarczkopf (53) din lovitură de la 11 metri şi Nilvan (68)….

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: