CAO Oradea câștigă meciul de „totul sau nimic” « crisana.ro

La capătul unei partide de „totul sau nimic”, tânăra echipă orădeană a reușit să câștige ultimul joc din cadrul barajului de promovare după ce a întors rezultatul care-i era defavorabil la pauză. CAO Oradea s-a impus cu 2-1 (0-1) în duelul cu Someșul Dej, campioana Clujului, și termină mini-grupa pe locul al doilea.

La ora redactării acestei știri nu erau cunoscute toate rezultatele din cadrul barajului de promovare în eșalonul al treilea astfel că nu ne…

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: