duminică, 29 mai 2022
AcasăRețeaCapacitatea de testare pentru COVID-19 se va dubla la Institutul Cantacuzino. La...

Capacitatea de testare pentru COVID-19 se va dubla la Institutul Cantacuzino. La nivelul țării, capacitatea este de 8.000 teste zilnic « ziaruldeiasi.ro

Laboratorul de la Institutul Cantacuzino are în acest moment o capacitate de 500 de teste pe zi pentru COVID-19, însă poate fi crescută după necesități, a declarat joi premierul Ludovic Orban după o vizită la institut. Orban a precizat că ar putea crește capacitatea până la 1.000 de teste pe zi, adică dublu față de acum. La nivel național, capacitatea este de aproximativ 8.000 de teste, a mai spus premierul.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE