duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterCarantina se prelungește pentru încă 7 zile pentru Timișoara și cele patru...

Carantina se prelungește pentru încă 7 zile pentru Timișoara și cele patru comune din apropiere

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a decis, miercuri, pelungirea carantinei pentru Timişoara şi localităţile învecinate cu încă șapte zile.

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș cu 27 de voturi pentru. Așadar, restricțiile de circulație rămân în vigoare încă o săptmână. Măsura este valabilă din această noapte, de la ora 24:00, când ar expira carantina impusă de la București, duminică.

”După analiza atentă a tuturor datelor primite din partea Direcției de Sănătate Publică Timiș și a specialiștilor din cadrul Comitetului Județean de Situații de Urgență Timiș, s-a decis că se va solicita Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea Ordinului Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență privind prelungirea pentru o perioadă de 7 zile a măsurii de carantină zonală pentru MUNICIPIUL TIMIȘOARA, COMUNA DUMBRĂVIȚA, COMUNA GIROC, COMUNA GHIRODA ȘI COMUNA MOȘNIȚA NOUĂ, JUDEȚUL TIMIȘ, începând cu data de 25 martie 2021 ora 00:00. DSP a facut în cursul zilei de ieri analiza și a trimis INSP propunerea de carantinare pe 7 zile.

INSP a transmis avizarea carantinării pe 14 zile”, se arată în decizia CJSU Timiș.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE