Cardiologul Ștefan Busnatu confirmă legătura dintre decesele tot mai dese ale angajaţilor CE Oltenia şi condiţiile grele în care muncesc

Data:

Ştefan Busnatu, medic specialist cardiolog la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” din Capitală, confirmă într-un interviu video acordat Reporter24, în cadrul proiectului SCIENCE +, legătura dintre decesele tot mai dese ale angajaţilor CE Oltenia şi condiţiile grele în care muncesc.

Este pentru prima dată, un specialist confirmă legătura dintre condiţiile de muncă din carierele şi termocentralele CE Oltenia şi numărul crescut al angajaţilor care mor, înainte de pensie.

În ultimul deceniu, din ce în ce mai mulți angajați ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) au decedat din cauza infarctului cauzat de mediul de lucru.

Vezi interviul complet pe Reporter24.

Citește și: Ministrul Proiectelor Europene anunță că va debloca măsura 4.1.1. și soluții pentru deblocarea alocărilor de 400 de milioane de euro pentru IMM-uri

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește la Iași | Ziarul de Iași

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește...

În sfârșit, încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Iași | Ziarul de Iași

În sfârșit, încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Iași,...

111 pesediști au devenit liberali peste noapte | DE BRĂILA

111 pesediști au devenit liberali peste noapte. Alți 46...