Care este cel mai mare salariu net lunar din Galați. Top al celor mai bine plătiți angajaţi

Data:

A fost 15, zi de salariu? Ați băgat cardul în bancomat și nu v-a plăcut suma afișată pe ecran? Ați încercat de mai multe ori, dar tot banii ăia erau? Ați constatat că v-au rămas prea multe zile până la următoarea leafă? Ei bine, multe persoane din Galați nu au absolut deloc această problemă. În total, într-o singură lună, cel mai bine plătiți 20 de gălățeni au câștigat împreună 1.641.414 lei net, echivalentul a aproape 330.000 de euro.

„Viața liberă” a solicitat Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Galați o listă cu cele mai mari venituri salariale înregistrate la nivelul municipiului. Lista solicitată a venit relativ repede, dar ea cuprinde numai veniturile brute și nete ale celor mai bine plătiți 20 de gălățeni, fără nicio altă mențiune privind domeniile în care activează aceștia. Chiar și așa, lista dezvăluie niște sume pe care oamenii „obișnuiți” le-ar câștiga în doi-trei ani sau chiar mai mulți, nu într-o singură lună.

Conform datelor furnizate de AJFP, cel mai bine plătit gălățean a înregistrat, în luna martie 2022, un venit salarial brut de 591.941 de lei, echivalând cu 346.286 lei – bani în mână.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: FOTO O autobasculantă s-a răsturnat pe Autostrada A1, în județul Hunedoara. Traficul rutier, blocat pe sensul spre Sibiu

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...