joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterCare sunt cele mai căutate joburi de bănățeni?

Care sunt cele mai căutate joburi de bănățeni?

Peste 45.000 de bănățeni au accesat ofertele de joburi din cadrul celui mai mare eveniment de recrutare a forței de muncă care are loc în regiunea de Vest – Angajatori de TOP Timișoara. Un raport al organizatorilor arată că cei mai mulți bănățeni își caută locuri de muncă în domeniile IT, Automotive, Inginerie și Producție.

Mai exact, cele mai multe CV-uri depuse au fost pentru joburi precum: System Test Engineer, Junior Core Engineer, Graduate System Integration Engineer, Partner Support Specialist, IP Configuration Engineer, HR Recruiting Internship, Finance Internship și Project Buyer. Cele mai căutate conferințe au fost cele legate de inițierea în programul Java, realizarea unui profil Linkedin și de securitatea cibernetică.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE