duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterCarmen Dorobăţ, în izolare la domiciliu: suspectă Covid

Carmen Dorobăţ, în izolare la domiciliu: suspectă Covid

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva”, Carmen Dorobăţ, se află în izolare la domiciliu după ce a intrat în contact direct cu o persoană depistată ulterior cu infecţia cu noul coronavirus.

„Nu este vorba despre vreun coleg, vreun cadru medical sau vreun membru al familiei, ci de o persoană din exterior. În locaţia respectivă nu am purtat mască, este drept, pentru că nu aveam cum să port mască, dat fiind circumstanţele respective, dar persoana infectată a purtat mereu mască. Deci a existat protecţie. Mi-am făcut test în a 4-a zi, în a 5-a zi şi a 6-a zi, dar toate au ieşit negative. Nu am niciun fel de simptome, mă simt foarte bine. Sunt obligată însă prin lege să stau izolată 10 zile la domiciliu”, a declarat Carmen Dorobăţ.

Ieri, la Iaşi au fost raportate alte 340 de noi cazuri de infecţie cu SARS COV 2, dar şi patru decese în rândul pacienţilor internaţi în secţiile de ATI. Referitor la gradul de ocupare al paturilor de la Terapie Intensivă, ieri mai erau dsponibile patru paturi, unul la Spitalul Municipal Paşcani, altul la Recuperare, un pat la Spitalul CFR şi altul la Spitalul de Neurochirurgie.

În zonele de confirmaţi din spitale mai erau libere 170 de paturi. La Centrul suport COVID de la Spitalul C.I. Parhon erau ocupate patru paturi la ATI. 19 pacienţi care fac şedinţe de dializă la unitatea medicală amintită au infecţia cu noul coronavirus.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE