miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăRețeaCasa construită de voluntari pentru bătrânul din remorcă, aproape gata

Casa construită de voluntari pentru bătrânul din remorcă, aproape gata

Tinerii din satul Bărbăteşti, comuna Cocu, judeţul Argeş, care s-au apucat să-i construiască o cămăruţă unui bătrân singur pe lume, silit de vicisitudinile vieţii să-şi trăiască bătrâneţile într-o remorcă ruginită.

Alina Bumbac, o tânără din sat care se pregăteşte, la Piteşti, să devină asistentă medicală, a mobilizat mai mulţi tineri şi adulţi din sat, spre a-i construi o odaie lui moş Vlădilă, zis Lordul, un bătrân de aproape 70 de ani, singur pe lume, căruia i-a ars casa într-un incendiu.

În ciuda tuturor scepticilor şi în ciuda tuturor comentariilor răuvoitoare, Alina şi camarazii ei întru fapte bune s-au apucat de treabă.

Foarte probabil, la venirea iernii, bietul moş Vlădilă va avea odaia lui, în care nu va mai bate vântul, ca prin coviltirul remorcii ruginite unde doarme încă, şi în care va putea să-şi trăiască restul zilelor în condiţii demne de o fiinţă umană.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE