luni, 2 august 2021
AcasăRețeaCasa de Asigurări de Sănătate ia măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19...

Casa de Asigurări de Sănătate ia măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19 – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate anunță suspendarea audiențelor și a relațiilor directe cu publicul pentru evitarea răspândirii infectării cu COVID-19.

Această decizie a fost aplicată inclusiv la Sibiu și în toate celelalte case de asigurări de sănătate teritoriale.

Conducerea CJAS Sibiu a dat asigurări că personalul instituției va răspunde solicitărilor primite prin telefon, poștă sau poștă electronică.

“Recomandăm ca doar…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE