luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletter„Căsătorie forțată” cu beneficii financiare: clauzele secrete ale acordului UDMR-PCM « atlatszo.ro

„Căsătorie forțată” cu beneficii financiare: clauzele secrete ale acordului UDMR-PCM « atlatszo.ro

Șase politicieni, membri sau foşti membri ai Partidului Civic Maghiar (PCM), ne-au confirmat că UDMR a acordat și acordă sprijin financiar partidului, pe lângă cele două mandate pe care i le-a garantat în Parlament la alegerile din 2016.

„Prezentul acord de cooperare politică nu are alte clauze care nu sunt publice” – cu această formulare se încheie documentul semnat în martie 2014, înainte de alegerile europarlamentare, de către președintele UDMR Hunor Kelemen și de…

Átlátszó Erdélyhttps://atlatszo.ro/
Átlátszó Erdély (Transilvania Transparentă) este un site de investigaţii publicat de către Asociaţia “Atlatszo Erdely Egyesulet” cu sediul în Cluj-Napoca. Credem într-o societate transparentă, democratică şi responsabilă, iar pentru asta e nevoie de media independentă şi critică faţă de cei la putere. Principalele noastre subiecte sunt: - interesele de afaceri şi îmbogăţirea aleşilor noştri; - monitorizarea cheltuirii fondurilor publice destinate comunităţii maghiare; - marile investiţii periculoase pentru mediul înconjurător; - fenomene sociale de interes pentru comunitatea maghiară din Transilvania.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE