Case noi, cu defecte, vândute ca locuinţe de lux. Recomandări

Data:

„Ziarul de Iaşi” a publicat recent un amplu articol despre cazuri de persoane care au cumpărat case cu defecte de construcţie, locuinţe de au fost vândute fără ca cei în cauză, cumpărătorii, să fie în cunoştinţă de cauză referitor la acestea. Defecte pe care aveau să le descopere mai târziu, după ce au dat banii, şi nu se mai putea face nimic. Multe case din jurul Iaşului au fost construite fără talpa de fundare, fără izolaţie a podelei, fără tencuială internă şi externă completă, cu probleme ale acoperişului şi altele.

Motivele ţin de dorinţa dezvoltatorului sau a constructorului de a face economie şi a obţine un preţ bun la vânzare, pentru a-şi maximiza marja de profit. În acelaşi timp, odată scoase la vânzare, casele sunt însoţite de schiţe şi proiecte care arată că elementele de care am spus mai sus există, iar lucrările aferente au fost efectuate.

Cumpărătorii le achiziţionează în necunoştinţă de cauză, iar mai târziu nu mai pot reacţiona, sau le este greu să identifice toate lipsurile, acestea fiind ascunse de lucrări ulterioare.

 „Cea mai bună recomandare pe care aş putea să o fac pentru cei care îşi construiesc o casă este să o controleze de jos, de la parter. Să fii prezent, să vii, în etapele esenţiale să fii acolo, să controlezi ce se întâmplă. Dacă nu te pricepi la construcţii, ar trebui să vii însoţit de un specialist”, spune un constructor.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...