Cât costă o căzătură în Kaufland: 15.000 de lei pentru că a alunecat pe o pată de ulei

O ieşeancă cere despăgubiri de 23.500 de lei de la compania care administrează magazinul din Podu de Piatră unde s-a întâmplat accidentul. Femeia ar fi alunecat pe o pată de ulei şi a suferit o fractură la nivelul pumnului. Kaufland i-a oferit 10.000 de lei, iar prima instanţă i-a acordat 15.000.

O pată de ulei de pe podea ar putea costa compania Kaufland România SCS peste 5.000 de euro. O ieşeancă a dat în judecată firma care administrează supermarketurile Kaufland, cerând despăgubiri de 23.500 lei pentru un incident petrecut în septembrie 2019. La acea dată, C.V. se afla în supermarketul Kaufland din Podul de Piatră, în dreptul raionului de legume-fructe. Ieşeanca susţine că în zonă se afla o pată de ulei nesemnalizată. A alunecat şi a căzut, ceea ce i-a provocat o fractură la nivelul pumnului, pentru a cărei recuperare au fost necesare peste două luni. A solicitat supermarketului o plată compensatorie, fiind însă refuzată, fapt ce a determinat-o să se adreseze instanţei. Femeia solicitase suma de 23.500 lei, compusă din daune materiale în valoare de 3.500 lei şi daune morale de 20.000 de lei. Kaufland îi oferise doar 10.000 de lei.

În faţa magistraţilor Judecătoriei, reprezentanţii companiei au afirmat că nicio persoană nu a observat momentul în care C.V. ar fi alunecat şi nici nu ar fi fost reclamată de către alţi clienţi existenţa unei zone alunecoase pe podea.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.