Cât de valoroasă e vederea pentru tine? Folosirea unei petarde îți poate schimba dramatic viața

Data:

În urmă cu doar câteva zile, în localitatea Oltina din județul Constanța, un copil în vârstă de numai opt ani a fost rănit de o petardă, după ce aceasta i-a explodat în mână. Cine crede că lui nu i se poate întâmpla se înșeală. Riscurile există când vine vorba de petarde și artificii, iar pericolele nu sunt deloc de neglijat.

IGSU atrage atenția asupra acestor aspecte și are câteva sfaturi pentru copii, adolescenți, părinți sau tineri gata să-și asume riscuri.

„Cât de valoroasă e vederea pentru tine? Te-ai putea descurca fără unul sau mai multe degete? Folosirea unei artificii sau petarde îți poate schimba viața… în rău! (…) Să nu crezi că ție nu ți se poate întâmpla! Nu merită să riști pentru câteva secunde de „distracție”! Nu permiteți copiilor jocul cu petarde sau artificii!”, atrage atenția IGSU.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Rusia trimite în Iran 24 de avioane Su-35, dar și sisteme de rachete S-400 | Aktual24

Iranul ar urmă să primească săptămâna viitoare primul lot...

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...