„Cât stau acasă, scriu un eseu”, concurs lansat de Memorialul Ipoteşti « monitorulbt.ro

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu” inițiază concursul „Cât stau acasă, scriu un eseu”. Concursul se adresează elevilor din toate ciclurile de învățământ, iar eseurile vor avea ca temă: un loc din Botoșani de care se leagă numele Eminescu; un obiect din spațiile Memorialului Ipotești (pentru identificare, pot fi vizualizate prezentările memorialului […]

Articolul „Cât stau acasă, scriu un eseu”, concurs lansat de Memorialul…

partajează acest articol:
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Monopolul garantat de stat, brățară de aur

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanță de urgență privind semnătura electronică pentru a obliga anumiți contribuabili să se identifice exclusiv prin intermediul certificatelor ce pot fi emise doar de către cele trei firme care au monopol în piață.

Oradea se apropie de “scenariul verde”. Datele pandemiei în Bihor, unde 62.000 de persoane au primit ambele doze de vaccin

Cele mai recente date locale privind pandemia de Covid-19 au fost trimise, vineri dimineaţa, de Instituţia Prefectului şi DSP Bihor, printr-un comunicat.

Iohannis: ”Vreau ca România să aibă educaţie de calitate, să aibă flexibilitate, să ofere oamenilor o şansă bună”

Este un fapt cunoscut că o bună educaţie îţi oferă mai multe şanse în viaţă. Este evident valabil pentru indivizi, dar trebuie să fim foarte conştienţi că e din ce în ce mai valabil pentru societăţile noastre.
partajează acest articol: