Cătălin Drulă confirmă: Tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Pitești, în linie dreaptă pentru a fi gata anul acesta

Constructorul promite finalizarea, anul acesta, a tronsonului 2 al drumului expres Craiova – Pitești. Potrivit ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, grinzile necesare pentru viaducte, poduri și pasaje sunt produse în proporție de 90%, iar unele sunt deja ridicate pe structuri, ceea ce e o veste foarte bună.

Anunțul a fost făcut luni, la două zile după vizita efectuată de ministru pe șantier.

“Am vrut să mă asigur că suntem în linie dreaptă pentru respectarea promisiunii că vom finaliza Tronsonul 2 anul acesta. Tronsonul de 40km este vital pentru ocolirea orașelor Slatina și Balș. Toți care vor circula pe acel tronson merită să nu piardă ore în șir în ambuteiaje”, a precizat Cătălin Drulă.

Ministrul precizează că, în prezent, stadiul fizic al lucrărilor este de 75%.

“Am văzut o mobilizare exemplară a constructorului. Sunt 1.400 de oameni pe șantier, 12km din totalul de 40 au două din trei straturi de asfalt, iar grinzile necesare pentru viaducte, poduri și pasaje sunt produse în proporție de 90% (o mare parte sunt deja și ridicate pe structuri). Mărturisesc că am o plăcere deosebită să văd șantiere unde, așa cum se spune în branșă, <<se face producție>>”, a mai scris Cătălin Drulă pe Facebook.

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Bode: ”Nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă. Vor fi controale”

Sâmbătă este prima zi în care se aplică măsurile de relaxare luate de Guvern după scăderea ratei de infectare cu SARS-CoV-2 în ţară. Astfel, masca de protecţie nu mai e obligatorie în spaţiile publice neaglomerate şi s-au eliminat restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii.

VIDEO | Premierul clarifică dilema privind relaxarea la joburile cu toți angajații vaccinați: “Deocamdată, cu mască la locul de muncă, la interior”

Premierul a admis că s-a produs o confuzie chiar printr-o prevedere publicată într-un ordin al M. S.

Doi bărbați urmăriți internațional, unul dintre ei, albanez, pentru tentativă de omor, au fost depistați de polițiștii argeșeni și încarcerați

Cel de-al doilea urmărit internațional depistat și încarcerat e un român căutat de cinci ani.
partajează acest articol: