vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterCătălin Drulă, despre protestul de la metrou: „N-are rost să te duci...

Cătălin Drulă, despre protestul de la metrou: „N-are rost să te duci la pușcărie pentru Rădoi”

Criza de astăzi de la metroul bucureștean a generat nu doar nemulțumire în rândul călătorilor, ci și demersuri în justiție. Printre altele, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a depus plângere la DNA împotriva sindicaliștilor pentru abuz în serviciu, trafic de influență și zădărnicirea combaterii bolilor.

Ministrul a declarat astăzi că tot episodul petrecut la metroul bucureștean este, de fapt, o acțiune profund ilegală, care trebuie pedepsită. Mai mult, el le cere angajaților implicați în protest să renunțe la acțiune, susținând că nu merită să facă pușcărie pentru Ion Rădoi, fost parlamentar PSD și liderul de sindicat de la metrou de peste 15 ani.

Mizele acestei acțiuni sunt cele identificate de corpul de control al ministerului. Cartelul, controlul oneros asupra companiei și asupra proprietăților statului, spațiile comerciale ocupate fără drept. Vă reamintesc că ieri s-a trimis o somație de eliberare a acestor spații ocupate fără drept și miza principală este exact aceasta: banii pe care firma  sindicatului îi încasează de la spațiile comerciale. Pe acest subiect nu avem ce dialoga. Pe subiecte care sunt de interes pentru angajați și pentru companie va exista mereu dialog social, dar doar după ce repornește metroul.”, a spus Drulă astăzi.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE