sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateCătălin Drulă: Proiectarea autostrăzii Ploiești - Comarnic – Brașov, blocată

Cătălin Drulă: Proiectarea autostrăzii Ploiești – Comarnic – Brașov, blocată

Proiectarea autostrăzii Comarnic – Brașov e blocată de trei luni, deși potrivit contractului cu firma proiectantă traseul trebuia aprobat până la finalul acestui an, spune fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

”De 3 luni nu se mai întâmplă nimic pe acest proiect, pentru care am semnat contractul de proiectare în februarie. În 2021 trebuia să avem (cf. calendar contractual) traseul final aprobat și bătut în cuie, bazat pe cele două analize multi-criteriale faza 1 și faza 2. În plus, și investigațiile de teren preliminare realizate deja. Nici măcar primul livrabil, analiza variantelor de traseu faza 1 (AMC1), nu a fost îndeplinit, deși când am plecat de la minister era programat pentru 14 septembrie”, a scris Drulă pe Facebook.

El susține că firma de proiectare, Consitrans, ”își face de cap și e lăsat să ignore responsabilitățile contractuale”, și arată că fostul director al acestei firme a fost numit de PNL ca președinte al Companiei de Autostrăzi – cea care gestionează construcția autostrăzii.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

VIDEO / Tronsonul Târgu Mureş – Ungheni din Autostrada Transilvania, deschis circulației

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE