Câți bani alocă Primăria Galați pentru Târgul de Crăciun și Revelion | Viața liberă

Data:

spot_img

Primăria Galați vrea să organizeze două manifestări: Târgul de Crăciun – Orășelul lui Moș Crăciun în Grădina Publică și o petrecere publică în stradă, cu DJ și focuri de artificii – de Revelion.

Municipalitatea a pus la bătaie nu mai puțin de 1.200.000 de lei fără TVA pentru serviciile de organizare a evenimentului „Feerie de Iarnă – Galați 2024” – Ediția a II-a, în perioada 28 noiembrie 2024 – 8 ianuarie 2025.

Ca și anul trecut, Grădina Publică se va transforma într-un parc de poveste, unde cei mari şi mici vor avea parte de activități distractive: spectacole cu artiști cunoscuți, concursuri, carusel, roată panoramică – de cel puțin 16 metri înălțime, trenuleț, patinoar, ateliere, târg al meșterilor populari. Vor fi, de asemenea, producători și expozanți cu mâncare gătită, gustări tradiționale și cadouri de sărbători.

Continuarea, în Viata-libera.ro

Citește și: Antrenor din Constanța, acuzat de trafic de persoane

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related