Câți bani au dat candidații din Stâlpeni la campania electorală pentru alegerile locale | Gazeta de Stâlpeni

Data:

spot_img

Alegerile locale din 2024 au însemnat și implicarea financiară în conturile partidelor politice a candidaților din Stâlpeni pentru campania electorală. Conform datelor disponibile, contribuțiile electorale variază semnificativ între candidați, reflectând atât resursele financiare personale, cât și angajamentul acestora față de succesul propriei candidaturi.

Gabi Șerbănoiu, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar al comunei Stâlpeni, s-a remarcat drept cel mai important contribuitor financiar din comună.

Acesta a alocat suma de 16.500 de lei din venituri proprii pentru campania electorală, arătând cât de mult și-a dorit să păstreze funcția de primar încă patru ani.

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Această contribuție nu doar că depășește sumele donate de ceilalți candidați din Stâlpeni pentru partide, dar reflectă și o disponibilitate financiară ce poate fi asigurată de veniturile obținute în cei opt ani de mandat de primar.

Un alt contribuitor financiar din Stâlpeni este Mariana Nicoleta Machedon, tot din partea PSD, care a candidat pentru un loc în Consiliul Local și l-a obținut.

Mariana Machedon a contribuit cu 3.300 de lei din venituri proprii pentru partid. Această sumă, deși mai modestă comparativ cu cea a lui Șerbănoiu, indică dorința sa de a rămâne încă patru ani viceprimar, ca propunere din partea PSD, deși partidul a obținut doar șase poziții de consilier local la aceste alegeri și nu are majoritatea necesară desemnării.

În rândul candidaților din Stâlpeni, Constantin Cuțic, reprezentant al Partidului Național Liberal (PNL), a donat 5.000 de lei pentru campania electorală pentru funcția de primar al comunei.

Continuarea, în Gazeta-stalpeni.ro

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related