luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterCaz de COVID-19 la echipa de handbal CSM Reşiţa!

Caz de COVID-19 la echipa de handbal CSM Reşiţa!

Nici echipa de handbal CSM Reşiţa n-a scăpat de coronavirus! Un component al lotului a fost depistat pozitiv la testarea obligatorie efectuată cu 14 zile înainte de desfășurarea celui de-al doilea turneu de la Sf. Gheorghe. Este vorba însă despre unul dintre jucătorii care au lipsit din lotul reșițean la primele etape, din cauza unor probleme medicale.

Preşedintele secţiei de handbal a CSM Reşiţa, Cristian Pătru, dă asigurări că au fost luate măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului.

„Jucătorul respectiv nu a făcut deplasarea cu noi la Sfântu Gheorghe, fiind indisponibil. Am luat toate măsurile ce se impun într-un astfel de caz. Preventiv, toți componenții și staff-ul tehnic se află în pauză, iar jucătorii se pregătesc individual. Sala Polivalentă este închisă acum pentru efectuarea dezinfecției”, a precizat președintele secției de handbal, Cristian Pătru.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE